Në Qendrën Burimore të Mjedisit Shqipëri (REC Albania), ne synojmë t'i ofrojmë mundësinë çdokujt që ka aftësitë dhe cilësitë e duhura për të bërë një punë cilësore dhe zhvilluar aftësitë profesionale të tij/saj.

Përzgjedhja bazohet në meritat, aftësitë, përvojën përkatëse, kualifikimet, përshtatjen e kulturës dhe përputhjen me vlerat tona. Ne kemi nevojë për njerëz të mirëinformuar, të talentuar, të cilët motivojnë dhe frymëzojnë të tjerët. Ne punojmë me njerëz që i bashkohen optimizmit tonë me bindjen se mund të ndryshojmë botën. Ne punojmë me njerëz të vendosur për të sjellë ndryshim në mjedisin shqiptar.

A jeni ju një ndër ta? Atëherë dëshirojmë të bashkoheni me ne!

Pozicione te hapura

Njoftim për pozicionin ‘Financier Junior’

Qendra Burimore e Mjedisit në Shqipëri (REC ...

Data e mbarimit: 31 Mar, 2022

Programi Internship

Programi Internship në REC Albania është i ...

Data e mbarimit: 10 Jun, 2021

Njoftim per te rinj dhe te reja

REC Shqiperi eshte nje organizate me fokus te punes se saj - mjedisin dhe eshte aktive ne Shqiperi qe prej vitit 1994. Ne kuader te dinamikave te r...

Data e mbarimit: 31 Mar, 2021

Thirrje per aplikim nga kompanite shqiptare te zhvillimit te faqeve te internetit dhe marketingut digjital

REC Shqiperi fton te gjitha kompanite shqiptare te interesuara per te ofruar disa sherbime si zhvillim te faqeve te internetit dhe marketingut digj...

Data e mbarimit: 05 Feb, 2021