Lajmet

Image

Takimi i dytë i Grupit Konsultativ për Krimin Mjedisor

Rritja e rasteve të krimeve kundër faunës së egër, teknikalitetet e referimit të rasteve pranë agjencive shtetëtore dhe reagimi i këtyre t...

11 Jul, 2020
Image

Trajnimi mbi ndryshimet klimatike dhe rrjetëzimin si një mjet për reflektim dhe ndryshim

REC Shqipëri organizoi trajnimin mbi ndryshimet klimatike dhe rrjetëzimin si një mjet për reflektim dhe ndryshim më 9-10 Korrik 2020. Trajnimi...

10 Jul, 2020
Image

Dhurimi i mjeteve për aktivitete në natyrë për shkollën profesionale "Kolin Gjoka"

Sot në Kune-Vain, Qendra Burimore e Mjedisit dhuroi pajisje dhe mjete për zhvillimin e aktiviteteve në natyrë për shkollën e mesme profesiona...

24 Jun, 2020
Image

Fituesit e Konkursit të Eseve për Ditën e Tokës 2020

Situata e izolimit dhe distancimit fizik për shkak të Covid-19 ka bërë të pamundur organizimet e ditëve mjedisore si vitet e tjera. Për kët...

05 Jun, 2020
Image

Publikohet numri i parë i botimit elektronik "Pasqyra e Krimit Mjedisor".

Publikohet numri i parë i botimit elektronik "Pasqyra e Krimit Mjedisor".

Ky botim elektronik përmban raste të krimit mjedisor të raportu...

01 Jun, 2020
Image

“Green 27+: Fuqizimi i kontributit të shoqërisë civile në negociatat me BE për mjedisin”

Rrugëtimi i Shqipërisë në procesin e integrimit evropian ka qenë dhe mbetet i gjatë në kohë dhe përpjekje. Ai ka filluar me aplikimin për...

27 May, 2020
Image

REC Albania bashkon forcat me rrjetin CAN-Europe në kuadër të Veprimit për Klimën

Qendra Burimore e Mjedisit në Shqipëri (REC Albania) bëhet organizatë anëtare e CAN Europe. Asambleja e Përgjithshme e Rrjetit Evropian të V...

12 May, 2020
Image

Njoftim për shtyp: Organizatat e Shoqërisë Civile i drejtohen Qeverisë

Organizatat e Shoqërisë Civile i drejtohen Qeverisë: Mos ndërmerrni asnjë vendim pa u siguruar për transparencë dhe pjesëmarrje!

Letr...

07 May, 2020