Lajmet

Image

Njoftim për shtyp: Organizatat e Shoqërisë Civile i drejtohen Qeverisë

Organizatat e Shoqërisë Civile i drejtohen Qeverisë: Mos ndërmerrni asnjë vendim pa u siguruar për transparencë dhe pjesëmarrje!

Letr...

07 May, 2020
Image

Konkurs në kuadër të Ditës së Tokës

Çdo vit 22 Prilli shënon Ditën e Tokës. Këtë vit kjo ditë është tepër e veçantë, jo vetëm që është 50 vjetori i saj, por pë...

22 Apr, 2020
Image

Dita Botërore e Ekosistemeve Ligatinore 2020 në Kune-Vain, Lezhë

Në Ditën Botërore të Ligatinave 2020, REC Albania organizoi një aktivitet të programuar për t'u zhvilluar në një nga ekosistemet ligatinor...

05 Feb, 2020
Image

Turizmi që nxit lidhjen me natyrën

Guidat turistike të shkollave profesionale drejt profilizimit si “Interpretues i natyrës” 

Vërehet gjithnjë e më shumë se kur ...

28 Jan, 2020
Image

Monumentet e Natyrës së Shqipërisë tashmë në Wikipedia Shqip

Monumentet e natyrës të Shqipërisë në Wikipedia.

Studentë të Biologjisë nga Fakulteti i Shkencave të Natyrës dhe studentë të Gje...

25 Jan, 2020
Image

Trajnimi i Mësuesve të Shkollave Profesionale mbi Ekonominë e Gjelbër

Përmes projektit "Aftësi të Gjelbra për Punë të Gjelbra në Shqipëri” që po zbatohet nga REC Shqipëri mbështetur nga programi "GEAR-Eko...

17 Jan, 2020
Image

Klima: Shqipëria të synojë objektiva të reja për uljen e shkarkimeve

Konferenca e palëve në Madrid COP25 është përballur me një presion të shtuar nga grupet mjedisore dhe qeveritë e shumë vendeve të vogla t...

12 Dec, 2019
Image

Aftësi të Gjelbra për Punë të Gjelbra në Shqipëri

Zhvillimi ekonomisë së gjelbër merr një rëndësi të veçantë në kushtet e një krize të ekonomisë globale. Nëse vite përpara ekonomia v...

25 Nov, 2019